День відкритих дверей кафедри хорового диригування, вокалу та методики музичного навчання!

Перегляди: 189

30 жовтня 2021 року на кафедрі хорового диригування, вокалу та методики музичного навчання навчально-наукового інституту культури і мистецтв СумДПУ ім. А.С. Макаренка було проведено День онлайн-відкритих дверей, під час якого потенційним абітурієнтам було презентовано спеціальності, за якими проводиться навчання студентів.

Були представлені такі спеціальності, як 014 Середня освіта (музичне мистецтво) та 025 Музичне мистецтво.

До слова запрошувалися директор Інституту, доктор педагогічних наук, професор Устименко-Косоріч Олена Анатоліївна, яка тепло привітала всіх присутніх та розповіла про кафедру хорового диригування, вокалу та методики музичного навчання, її структуру; завідуюча кафедрою, кандидат педагогічних наук, доцент Петренко Марина Борисівна, яка презентувала спеціальності та викладацький склад кафедри. Також у абітурієнтів була можливість дізнатися про умови вступу на наступний рік, які представила начальник центру професійно-кар`єрної орієнтації та вступу на навчання Леоненко Яна Вікторівна.

Числена аудиторія онлайн конференції абітурієнтів, адміністрації інституту, студентського самоврядування пройшла в дружній та позитивній атмосфері. Мистецький діалог, запитання та відповіді, презентації кафедри та спеціальностей створили справжнє свято.