Новини

День Відкритих дверей ННІ культури і мистецтв

27 травня у Навчально – науковому інституті культури і мистецтв Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка відбувся День відкритих дверей.

Майбутні студенти мали можливість поспілкуватися з науково-педагогічними працівниками кафедр хорового диригування, вокалу та методики музичного навчання, образотворчого мистецтва, музикознавства та культурології, хореографії та музично-інструментального виконавства.

Зустріч відкрила директорка Навчально–наукового інституту культури і мистецтв, доктор педагогічних наук, професор Устименко–Косоріч Олена Анатоліївна. Було відзначено, що у цьогорічній вступній кампанії разом з традиційними та популярними напрямами підготовки наявні і нові. Це – спеціальність 022 Дизайн (дизайн інтер’єру) та 026 Сценічне мистецтво.

На зустрічі були присутні випускники загально – освітніх шкіл, фахових коледжів та університетів різних областей, які активно цікавилися освітніми рівнями – доктор філософії, магістр та бакалавр.

З особливостями вступу на навчання у цьому році абітурієнтів ознайомила начальник Центру професійно–кар`єрної орієнтації та вступу до Сумського держaвного педагогічного університету імені А. С. Макаренка Леоненко Яна Вікторівна.

Захід проходив на платформі Zoom.

Меню