Новини

Друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Проблеми сценічного та естрадного мистецтва: актуальні дискурси»

06-07 червня 2024 року у Сумському державному педагогічному університеті імені А. С. Макаренка відбулась Друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Проблеми сценічного та естрадного мистецтва: актуальні дискурси».

Цей науковий захід, який започатковано кафедрою сценічного мистецтва, естради та методики режисерування ННІ культури і мистецтв, відбувся у надзвичайно складних умовах воєнного стану та енергетичних обмежень, однак, незважаючи на це, у конференції взяло участь близько 70 науковців та здобувачів вищої освіти як з України, так і з восьми країн близького і далекого закордоння.

З вітальним словом до учасників конференції звернувся перший проректор Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, кандидат наук з державного управління, професор, заслужений працівник освіти України Любов Пшенична, яка привітала учасників конференції і побажала плідного творчого спілкування і наукових відкриттів. Доповіді пленарного засідання, в якому взяли участь члени оргкомітету конференції завідувач кафедри сценічного мистецтва, естрадного мистецтва, естради та методики режисерування СумДПУ імені А.С. Макаренка, кандидат педагогічних наук, доцент Олексій Корякін, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри сценічного мистецтва, естради та методики режисерування СумДПУ імені А.С. Макаренка, Заслужений працівник культури України Дмитро Будянський, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри сценічного мистецтва, естради та методики режисерування СумДПУ імені А.С. Макаренка Наталія Фоломєєва, доцент кафедри сценічного мистецтва, естради та методики режисерування СумДПУ імені А.С. Макаренка Євген Карпенко характеризувалися тематичним різноманіттям та глибиною наукового рівня досліджуваних проблем. За результатами конференції видано програму і збірку тез доповідей, а учасники отримали сертифікати.

Меню