Новини

Перегляд ОПП Хореографія

12 лютого 2024 року відбувся перегляд освітньо-професійної програми Хореографія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 024 Хореографія галузі знань 02 Культура і мистецтво та перегляд освітньо-професійної програми Хореографія другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 024 Хореографія галузі знань 02 Культура і мистецтво.

У заході взяли участь гаранти освітньо-професійних програм, розробники, здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, а також випускники.

Було заслухано пропозиції з боку всіх учасників заходу. Так, від Інни Давидової – здобувачки першого (бакалаврського) рівня вищої освіти надійшла пропозиція додати до переліку освітніх компонентів освітньо-професійної програми Хореографія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Сучасний танцювальний театр». Від Олександри Пономаренко – здобувачки першого (бакалаврського) рівня вищої освіти надійшла пропозиція додати до переліку освітніх компонентів означеної ОПП «Композиція та постановка танцю», на доцільності вивчення якої наголосив старший викладач кафедри хореографії та музичного мистецтва Анатолій Максименко.

У контексті перегляду освітньо-професійної програми Хореографія другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 024 Хореографія галузі знань 02 Культура і мистецтво надійшла пропозиція від здобувача другого (магістерського) рівня вищої освіти Сергія Великодного щодо запровадження та вивчення освітнього компоненту «Синергія хореографічного мистецтва». Від здобувачки другого (магістерського) рівня вищої освіти Аліни Коваленко надійшла пропозиція щодо доцільності освітнього компоненту «Методики та творчі технології в українській та світовій хореографії». Від випускниці Тетяни Крючкової надійшла пропозиція щодо введення освітнього компоненту «Функціонування хореографічного колективу».

Ірина Ткаченко – кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри хореографії та музичного мистецтва, розробник ОПП Хореографія другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 024 Хореографія галузі знань 02 Культура і мистецтво наголосила на вагомості освітнього компоненту «Теорія і методика викладання хореографічних дисциплін у ЗВО».

Меню