Новини

Презентація «Академічна доброчесність в середній освіті: методичні рекомендації»

Презентація «Академічна доброчесність в середній освіті: методичні рекомендації»

15 вересня о 16:00 в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться презентація «Академічна доброчесність в середній освіті: методичні рекомендації».

Методичні рекомендації були розроблені проєктом “Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти” (Academic IQ) разом із аналітичним центром “ОсвітАналітика” та запрошеними експертами та експертками.

Методичні матеріали охоплюють такі теми: академічна доброчесність та її вплив на якість освіти в школах; внутрішній моніторинг та аудит, та які критерії академічної доброчесності оцінюються при аудиті якості освіти в школах; що треба знати вчителями та учням про академічну доброчесність; важливість зрозумілого оцінювання. Методичні рекомендації також охоплюють глибші аспекти академічної доброчесності в закладах середньої освіти, зокрема навчання дітей академічному письму та участь в шкільних олімпіадах та дослідницьких конкурсах.

На презентації будуть присутні автори методичних рекомендацій, які зможуть поділитись своїм досвідом створення системи академічної доброчесності та якості освіти в школах, а також підтримки якісної та плідної комунікації зі школярами й школярками та їхніми батьками.

Спікери:

  • Скотт Вітмор, помічник аташе з питань культури Посольства США в Україні
  • Ярема Бачинський, директор Американських Рад з міжнародної освіти в Україні
  • Юлія Боловацька, кандидатка педагогічних наук, головна спеціалістка сектору роботи з експертами управління Державної служби якості освіти України у Полтавській області
  • Іван Шемелинець, кандидат юридичних наук, директор Аналітичного центру “ОсвітАналітика”
  • Іван Юрійчук – директор департаменту акредитації та моніторингу Державної служби якості освіти України
  • Любов Терехова, кандидатка філософських наук, завідувачка лабораторії інноваційного змісту освіти Національного центру “Мала академія наук України”
  • Юлія Бреус, кандидатка психологічних наук, завідувачка навчально-наукового центру розвитку персоналу та лідерства Київського університету імені Бориса Грінченка
  • Євген Ніколаєв, кандидат економічних наук, експерт аналітичного центру “ОсвітАналітика”

Модераторка: Катерина Костогриз, координаторка проєкту “Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти”

Трансляцію події можна буде подивитись на сайті та FB сторінці Українського кризового медіа-центру: https://uacrisis.org/uk/pres-tsentr/stream

Меню