Новини

Звіт конференція з навчальної (культурологічної практики)

30 квітня 2021 року відбулася онлайн-конференція за підсумками проходження навчальної (культурологічної) практики студентами 827 групи ІІ  курсу спеціальності «Культурологія» ННІ  культури і мистецтв СумДПУ імені А.С. Макаренка.

Практика студентів-культурологів відбувалася на базі Комунального закладу Сумської обласної ради – Сумський обласний науково-методичний центр культури і мистецтв  та Сумського міського Центру дозвілля молоді Сумської міської ради.

Конференція пройшла за допомогою платформи Zoom. На ній були присутні студенти-практиканти, завідувач кафедри образотворчого мистецтва, музикознавства та культурології проф. О.К. Зав’ялова, завідувач практикою університу І.В. Ємець, методист практики доц.  Н.М. Зленко, викладачі кафедри образотворчого мистецтва, музикознавства та культурології ННІ культури і мистецтв СумДПУ імені А.С. Макаренка.

Студенти підготували презентації та виступи за результатами проходження практики, поділилися отриманим новим досвідом, розповіли про труднощі, що виникали.

По завершенню звіту методист практики доц. Н.М. Зленко оголосила результати  навчальної (культурологічної) практики студентів, відзначивши успіхи практикантів під час проходження практики та під час підготовки звітної конференції.

Практика – це безцінний досвід. І наші студенти збагатилися новими знаннями, професійними навиками і знайомствами в культурологічних колах, а дистанційне навчання в умовах карантину –  це не перешкода, а простір для творчості та нових можливостей.

Вітаємо!

Меню