Новини

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Навчально-наукового інституту культури і мистецтв

Напередодні свята весни, жіночності та краси у Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка завершилися курси підвищення кваліфікації для науково-педагогічних працівників Навчально-наукового інституту культури і мистецтв, які тривали з 25 січня по 5 березня 2021 року.

Викладачі ННІ культури і мистецтв мали змогу підвищити свою кваліфікацію за різними напрямками, в тому числі з культури наукової української мови, англійської мови, впровадження інформаційних технологій в навчальний процес на платформі Moodle та ін.

Під час курсу з англійської мови були розглянуті особливості оформлення наукових статей англійською мовою, отримані практичні навички роботи з англомовним науковим текстом, рефератів та написання відгуків.

Курс з культури наукової української мови мав на меті в подальшому сприяти формуванню у науково-педагогічних працівників культури роботи з науковим текстом, культури академічної доброчесності, удосконаленню мовно-комунікативної, текстово-жанрової, термінологічної компетентностей педагога-дослідника.

Під час курсу «Впровадження інформаційних технологій в навчальний процес на платформі Moodle» були розглянуті важливі в сучасному житті теми: прикладні програмні засоби обробки даних, структурування наукового текстового документу, робота з додатками Google та  Microsoft, а також особливості роботи на платформі Moodle.

Меню