Новини

«Шедеври на всі часи»

У межах заходів з практичної підготовки студенти груп 817 та 827 спеціальності 034 Культурологія відвідали Сумську обласну філармонію.

Впродовж екскурсії студенти ознайомилися з принципами,  особливостями та напрямками діяльності закладу, специфікою проведення заходів в умовах карантинних обмежень, а також можливостями для творчої самореалізації студентів та випускників Навчально-наукового інституту культури і мистецтв у Сумській обласній філармонії та поринули у вир історії і краси провідного закладу культури Сумщини.

Також студенти мали можливість насолодитись концертом лауреата міжнародних та республіканських конкурсів, камерного оркестру старовинної та сучасної музики «Ренесанс» під керівництвом лауреата міжнародних конкурсів, головного диригента Б. Гончаренка, лауреата міжнародних конкурсів соліста - інструменталіста О.Желудкова (орган, фортепіано).

Бурхливі тривалі оплески стали підтвердженням гарного настрою глядачів та щирою вдячністю всім співробітникам та артистам філармонії! До нових зустрічей!

Меню