Новини

Шоу "Алло, ми шукаємо таланти"

Недарма кажуть, що студентські роки – найкращі роки у житті кожної людини. Нові знайомства, друзі, враження, досягнення і перемоги. Не так давно на порозі Навчально – наукового інституту культури і мистецтв ми зустрічали наших першокурсників. Як ось вони вже завдяки своїм досягненням пишуть нову сторінку в історії нашого інституту.

17 жовтня на базі Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка пройшов щорічний конкурс «Алло, ми шукаємо таланти». Першокурсники НН ІКМ змагалися за звання найкращих. Вони й справді виявилися ними.

Студенти напряму «Естрадний спів» Рябко Дар’я, Леонтієва Надія і Плотнікова Каріна зачаровували своїм співом кожного, хто був присутній у  залі. Найкращою в номінації вокал, судді визнали студентку 811 групи Плотнікову Каріну. 

Наші студенти не тільки гарно співають, а й найкращі художники. З декількох зовсім різних картин, колектив «Improvisation», створив портрет. Цей номер вразив всіх присутніх своїм професіоналізмом, креативністю і блискучою командною роботою. Тому талановиті художники отримали І місце у номінації «Образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво»

Концертанти не залишилися без подарунків від студентського самоврядування інституту. За активну участь і перемогу вони отримали солодощі і квіти.    

Бажаємо нашим переможцям і учасникам конкурсу успіхів та натхнення у мистецькому майбутньому.

Меню