Новини

Детективний вечір в ННІКіМ

Місто засинає, прокидається мафія… Ні, це не початок детективної історії. Це вечір Мафії в Навчально-науковому інституті культури і мистецтв.

16 жовтня в актовій залі, у повній темряві при свічках, студенти університету, а також гості з Сумського державного університету намагалися дізнатися хто ватажок злочинного світу.

Мешканці міста, знесилені від розгулу мафії, приймають рішення посадити у в’язницю всіх мафіозі. У відповідь мафія розпочинає війну до повного винищення всіх. Хто є хто ?.

Смачний фуршет, тематична фотозона, музика, тепла і приємна атмосфера. Ніби нічого незвичайного. Але поруч в одному колі зібралися всі – мафія, комісар, лікар і мирні жителі. Гра захопила кожного. Спілкування, відпочинок, друзі, уважність, логіка, дедукція, ораторське мистецтво, прийняття рішень у складних ситуаціях – кожен знайшов щось своє.

Гра «Мафія» вражає своєю складністю і простотою одночасно, можливо саме  тому вона так популярна серед наших студентів. У всякому разі, цей вечір запам’ятається кожному назавжди.

Меню