Новини

Науково-практична конференція "Україна майбутнього"

Восени у м. Бердянськ Запорізької області проходить  щорічний Міжнародний науково-практичний форум "Україна майбутнього: перспективи інтеграції та інноваційного розвитку" за підтримки Міністерства освіти і науки України

Національного університету «Києво-Могилянська академія»

Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького

Північного національного університету м. Іньчуань, провінції Нінся (Китайська Народна Республіка)

Університету м. Ніш (Сербія)

Білоруського державного педагогічого університету імені Максима Танка (Білорусь)

Великотирновського університету імені Св. Кирилла та Св. Мефодія

(м. Велико-Тирново, Болгарія)

Університету імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща)

Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

І вже другий рік поспіль наші студенти представляють інтереси НН ІКМ. Цього року висвітлити мистецькі теми поїхали Соколова Єлізавета, Януш Анастасія, Лоліч Філіп, Пономаренко Марина і Цзінь Цзюньбао.

Подорож виявилась дуже насиченою завдяки засіданням з питань конференції та виступам студентів та викладачів. Всі учасники конференції підготували змістовні та цікаві теми.

Наші музиканти та художники вкотре довели, що вони є блискучими науковцями. Слухачів  найбільше зацікавив виступ Соколової Єлізавети на тему "Особливості виконання музики Ф.Шопена". Викладачі та студенти різних інститутів  нашого університету ставили запитання, які стосувалися мистецької сфери.

Також вишукану атмосферу подорожі  створили незрівнянні краєвиди, свіже повітря,  узбережжя моря, різноманітні квести, ранкові руханки, екскурсії містом, відвідування музеїв, дружня атмосфера, і просто незабутній відпочинок.

Організатори конференції, саме Кудріна О.Ю., Семеніхіна О.В. і студентський ректор СумДПУ Марія Острога були дуже креативними і створили для наших  студентів цікаву культурну програму.

Сподіваємося, що і надалі наші  науковці будуть представляти  НН ІКМ  на такому ж високому рівні.

Меню