Новини

Топ першокурсник ННІКіМ

Не встигли першокурсники познайомитись між собою, як студентське самоврядування Навчально-наукового інституту культури і мистецтв  вже підготувало для них цікавий сюрприз.

В соціальній мережі Інстаграм розпочався конкурс «Топ першокурсник НН ІКМ 2019». Умови якого були надзвичайно простими – зробити публікацію та історію з дня посвяти або зроблені за період проведення конкурсу фото та відео.

Студенти виявились дужє активними. Публікації були креативними і незвичайними. Кожен день в мережі з’являлося все більше і більше відміток.

І нарешті настав день, коли всі повинні були дізнатися ім’я переможця. За креативне відео з посвяти свою перемогу отримала студентка 811-стн групи Баженова Марина. А також шляхом лотереї було обрано і другу переможницю – студентку 812 групи Кундіус Марію.

Неймовірними були подарунки, які отримали всі учасники конкурсу – смачні цукерки і чашка з оригінальним написом «Топ першокурсник НН ІКМ 2019».  

І організатори, і учасники отримали гарний настрій і позитивні емоції. Завдяки цьому конкурсу старші курси більше дізналися про першокурсників, потоваришували з ними. А в свою чергу перший курс довів всім, що навчання може проходити весело і незабутньо.

Меню