Новини

Звіт директора ННІ культури і мистецтв

27 жовтня 2021 року відбулися збори трудового колективу Навчально-наукового інституту культури і мистецтв Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, де було заслухано звіт директора інституту, доктора педагогічних наук, професора Устименко-Косоріч Олени Анатоліївни про перебування на посаді за останні 5 років та перспективи розвитку структурного підрозділу.

На засіданні трудового колективу був присутній ректор Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, професор Лянной Юрій Олегович, який висловив слова підтримки Устименко-Косоріч Олені Анатоліївні, високо оцінивши її вклад у розвиток Інституту.

Члени трудового колективу одноголосно затвердили звіт Устименко-Косоріч О. А. про перебування на посаді за останні 5 років та перспективи розвитку Інституту.

Слова підтримки надали також голова трудового колективу Інституту, к.філ.н, доц. Тарапата-Більченко Л. Г., заступник директора з навчальної роботи  Руденко О. Ф., завідуючі кафедр, д.пед.н., проф. Єременко О. В., д.мист., проф. Зав’ялова О. К., к.пед.н., доц. Петренко М. Б., зав. секції хореографії Максименко А. І. та інші члени трудового колективу, а також студентський директор Макаренко Ю. В.

Колектив ННІ культури і мистецтв бажає Устименко-Косоріч Олені Анатоліївні великих досягнень, вірних рішень, підтримки колективу і безперечних успіхів у спільній діяльності на користь Інституту!

Меню