Новини

У Сумах відбувся шестиденний навчальний інтенсив «Розбудова & Спроможність»

25 представників громадських організацій, університетів, благодійних фондів, волонтерських ініціатив, практичних психологів, соціальних працівників пройшли низку тренінгів:

  • 08 листопада – "Жіноче лідерство. Партнерство"
  • 09 листопада – "Жінка в бізнесі. Гранти для бізнесу"
  • 10 листопада 2023 – "Комплексне реагування на випадки гендерно зумовленого насильства. Запобігання сексуальній експлуатації та насильству в контексті гуманітарного виклику (GBV/PSEA)"
  • 11, 12, 13 листопада 2023 – "Написання грантових заявок".

Це частина навчального інтенсиву, який проводить та організовує Агенція сталого розвитку міста, Джерело надії / Spring of Hope, Благодійна організація Hitex, за підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Проєкт «Створення міжрегіонального хабу підтримки жіночих ініціатив для допомоги незахищеним верствам населення у північно-східних областях України» реалізує ГО «Вінницька обласна правозахисна організація Джерело надії / Spring of Hope у партнерстві з ГО Агенція сталого розвитку міста та Благодійна організація Hitex, за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF.

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО ВОПО «Джерело надії» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine.

В даному заході приймали участь Зленко Н.М. кандидат філософських наук, доцент кафедри музикознавства та культурології та Ратєєва В.О. кандидат педагогічних наук, психологіня психологічної служби.

Меню