Новини

Участь викладачів ННІ культури і мистецтв СумДПУ імені А.С. Макаренка у міжнародному стажуванні

З 11 жовтня 2021 р. по 26 січня 2022 року доктор пед. наук, професор, завідувач кафедри хореографії та музично-інструментального виконавства Єременко Ольга Володимирівна та канд. пед. наук, доцент, завідувач кафедри хорового диригування, вокалу та методики музичного навчання Петренко Марина Борисівна дистанційно взяли участь у міжнародному Науково-педагогічному стажуванні «Інновації в освіті. Інноваційні технології викладання фахових дисциплін» (Innovations in education. Innovative technologies for teaching professional disciplines) м. Катовіце, Республіка Польща.

Метою науково-педагогічного стажування було підвищення кваліфікації учасників стажування, оновлення їх теоретичних і практичних знань у зв’язку з підвищенням вимог до рівня кваліфікації та необхідності оволодіння сучасними методами вирішення професійних завдань педагогічними та науково-педагогічними працівниками.

Під час проходження стажування викладачі прослухали курс лекцій провідних фахівців Польщі з проблем інновацій в освіті, взяли участь у роботі 3-ої Міжнародної наукової конференції «Роль науки та освіти в забезпеченні сталого розвитку» (20-21 січня 2022 р.) та у роботі науково-методичного семінару «Практика викладання фахових дисциплін в університетах Європейського Союзу» (25 січня 2022 р., (Вища школа управління і адміністрації Ополє, Польща).

За результатами стажування учасники отримали міжнародні сертифікати.

Меню