Новини

Урочисте вручення дипломів магістрам ННІКМ

31 січня 2023 року в Навчально-науковому інституті культури і мистецтв Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам 861, 863 та 865 груп. На святі були присутні також батьки, рідні та друзі випускників.

Вітальним словом для наших випускників розпочав свято ректор СуМДПУ ім. А.С. Макаренка, доктор педагогічних наук, професор Юрій Олегович Лянной.

Слова підтримки та найкращих побажань на майбутнє також висловила директор Інституту культури і мистецтв, доктор педагогічних наук, професор Олена Анатоліївна Устименко-Косоріч.

До привітань в цей день також долучилися заступник директора з наукової роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Ткаченко Ірина Олександрівна, заступник директора з навчальної роботи, доктор філософії Руденко Олександр Федорович, заступник директора з виховної роботи Гавриленко Юлія Даріушівна. Завідувачі кафедр: доктор педагогічних наук, професор Єременко Ольга Володимирівна, доктор мистецтвознавства, професор Зав’ялова Ольга Костянтинівна, кандидат педагогічних наук, доцент Корякін Олексій Олексійович, кандидат мистецтвознавства Кохан Наталія Михайлівна.

На святі для випускників-магістрантів виступали дует баяністів у складі Георгія Лаврика та Андрія Єрмоленко, які виконали твір Карла Дженкінса «Палладіо»; ансамбль духових та ударних інструментів (під керівництвом Пахомова Ю.М.) з твором Майкла Джексона «Хіт мікс», фортепіанний ансамбль «Конкордіє» у складі Мочакової Наталії та Білая Ярослава з твором «Фюр Еліз». Також виступили наші випускниці панова Роза з піснею «7 вітрів» та Велітченко Марина з піснею «Це ти, Україно».

Пишаємося нашими магістрами–випускниками та бажаємо їм подальших успіхів. До нових зустрічей!

Меню